Posts

Showing posts from January, 2011

Checklist di Tahun Baru

Image
Hi blogger! napa pelik? geram? meluat? Camana bleh entri ni baru keluar arr?? Camana buat?? alah mesti ramai yang tau atau ramai yang dah buatpun. Meh aku ajar itik berenang: Kat Post Options tu kan ada option untuk post date and time, jadi bubuhlah ikut suka, tapi tak baik tau! habis napa aku buat? sebab tak baik! (penatlah.. aku ni suka bermonolog... kekadang tak larat nak layan diri sendiri)

Sori banyak-banyak entri ni asyik terbantut dek takut pembaca menilai "Oh dia ni gitu ka?" takpun "yek eleh meluatnya!" namun akhirnya setelah membaca blog cik Lyna yang tulus mulus dan telus akhirnya aku jadi kuat. Persetan pada apa yang orang fikirkan yang penting hidup gaban! (Tahun ni tak mau serius sangat. bosan!)

Sedari masuk sekolah berasrama penuh, aku sudah punya habit ini iaitu membuat checklist. Oh tidak! mungkin diwarisi dari mumy yang selalu bagi senarai barang untuk dibeli. Ingat kisah si lima puluh ? hmm ya mungkin dari situ habit ini terpraktis. Kalau …