Terima Kasih.

Yang dihargai!

Penghikayat

Blog Archive

27.6.11

Underconstruction


Salam buat para follower!
juga buat silent reader sekalian.. (Tiru macam MAS, dahulukan ahli Enrich!) 
Mengambil iktibar dari Seksi Bani (yang semakin seksi blognya) dengan ini saya mengumumkan blog ini direhatkan buat sementara waktu bagi memberi ruang untuk dibuat sedikit pengubahsuaian (atau mungkin tidak.. sebabnya saya ni hard to please.. hee bleh??)

  • Penulis sedang membuat program 'Jalan -Jalan Cari Blog' sebagai panduan pengemaskinian blog.   

  • Bahan-bahan konstruksi diimport dari Bali, pekerja buruh dari Dubai, sedikit perabot Ikea dan tengah mencari-cari maples leaves Canada.   

Harap maaf atas segala kesulitan (tak sulit pun sebenarnya) Semoga kita berjumpa lagi.  Sama ada dalam suasana baru atau suasana lama.  Kita tetap akan berjumpa lagi.


TERIMA KASIH!

p/s: Suspen.. dapatkah cari yang berkenaan di hati!

3 comments:

Seksi Bani said...

amboi2.. aku punyer pekerja dari Bangladesh jer pun... hikss~ hehe..

teruskan mengkonstruksi blog..


p/s: cuba carik maples leaves kat rumah kerajaan tu dulu.. mana tau masih ada! ahahah...

Adie Achim said...

he hee e.

maple leaves ku ketinggalan jua.

adoi!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh..tgh nk renovate blog eaa..

btw..hope tu see u again..^^ (kat my blog lah of kos) hehe

Sudah baca?

Related Posts with Thumbnails