akhirnya pagi ini saya tersenyum :)




















Di suatu pagi...

Datuk : Cu, pergi menyorok cepat cikgu kamu datang! Kamu ponteng sekolah hari ni kan?

Cucu : Atuk lah pergi menyorok.
Datuk : Aik, napa dengan kamu nie?
Cucu : Sebab saya bagitau cikgu, saya tak pergi sekolah sebab atok meninggal.
Datuk : Good job my grandson, pandai buat lawak.

p.s: akhirnya pagi ini saya tersenyum :)


Comments

sukiman said…
saya juga tersenyum, he he he.bagus punya cucu.
Adie Achim said…
Sukiman:
kalau cucu aku cakap gitu, harus dicilikan mulut tu :)

p.s: mungkin saya bukan atok yang baik :(
Nong Andy said…
ia buat saya tergelak. terima kasih!

betuah punya cucu!
Adie Achim said…
Nong Andy/Mama Mushrika:
Hihik cucu zaman skrg bleh tahan mulut diorang. U knw wat, kami mmg sudah lama tidak balik kg (my side)entah camana my son panggil "uncle" kt my dady. Geram btul!

Popular posts from this blog

Ben Ashaari: Saya cabar awak!

Esah 50 sen

Miss Receptionist vs Mr. Supervisor: Kehilangan