akhirnya pagi ini saya tersenyum :)




















Di suatu pagi...

Datuk : Cu, pergi menyorok cepat cikgu kamu datang! Kamu ponteng sekolah hari ni kan?

Cucu : Atuk lah pergi menyorok.
Datuk : Aik, napa dengan kamu nie?
Cucu : Sebab saya bagitau cikgu, saya tak pergi sekolah sebab atok meninggal.
Datuk : Good job my grandson, pandai buat lawak.

p.s: akhirnya pagi ini saya tersenyum :)


Comments

sukiman said…
saya juga tersenyum, he he he.bagus punya cucu.
Adie Achim said…
Sukiman:
kalau cucu aku cakap gitu, harus dicilikan mulut tu :)

p.s: mungkin saya bukan atok yang baik :(
Nong Andy said…
ia buat saya tergelak. terima kasih!

betuah punya cucu!
Adie Achim said…
Nong Andy/Mama Mushrika:
Hihik cucu zaman skrg bleh tahan mulut diorang. U knw wat, kami mmg sudah lama tidak balik kg (my side)entah camana my son panggil "uncle" kt my dady. Geram btul!

Popular posts from this blog

Esah 50 sen

Ben Ashaari: Saya cabar awak!

Miss Receptionist vs Mr. Supervisor: Kehilangan