Terima Kasih.

Yang dihargai!

Penghikayat

Blog Archive

23.4.12

Kisah RM10 yang hilang!


Salam semua...


Kisahnya;

  • Saya terhingin menyertai pertandingan DiGi WWWOW AWARD dan tercari-cari gambar terbaik untuk dipertandingkan.  Cari punya cari saya teringat gambar yang pernah mendapat tempat "Gambar Terbaik" semasa mengikuti Kursus Fotografi.   
  •  
  • Namun ada yang lebih menarik dari itu, ada kisah yang tersimpan dan hanya saya yang mengetahui menyebabkan saya rasa ia sangat berbaloi untuk dipertandingkan.  Saya ingin lihat sejauh mana ia boleh pergi.  
  •  
  • Berbalik pada kisahnya.. wang RM10 lesap dalam masa lima minit sahaja.  Saya terleka dengan mengambil gambar dan ketika saya kembali untuk mengambilnya wang tersebut telah lesap.  Saya cuba berbaik sangka mungkinkah angin menerbangkannya atau sang semut membawanya pergi?
  •  
  • RM10 begitu bernilai buat saya, pengguna Digi Prepaid yang tegar.  Dengan RM 10/= saya boleh menghubungi friend dan family berjam lamanya (mengikut terma syarat).  Apa lagi yang lebih penting dalam hubungan kekeluargaan selain dari berhubung antara satu dengan yang lain.
________________________________________________________________________________

Percubaan pertama join DiGi WWWOW AWARD!  Suka-suka namun menyimpan harapan untuk menang.  Camana nak menang?? saya bergantung harap dengan anda untuk terus mengundi setiap hari kalau  malas sangatpun cukuplah everyday.. bleh??   :)

Suka dengan RM10 gambar tu? kalau suka ikut langkah berikut;

1. Klik Banner di bawah



2. Lepas tu klik pada VOTE NOW

3. Login akaun facebook anda... dan VOTE!

















TERIMA-KASIH-TERIMA-KASIH-TERIMA-KASIH-TERIMA-KASIH-TERIMA-KASIH-TERIMA

4 comments:

cinnamon.com said...

dah vote..

mmg cantik pun pic ni.

mudah-mudahan menang.

Aminnnnn.

Nong Andy said...

untuk hari ni (selasa) aku dah vote. untuk hari-hari aku tak janji :)

Adie Achim said...

Kak Kayu manis:
Terima kasih bebanyak. Aku masih hutang kek gula hangus. Dah cakap ngan wife dia senyum ja dan bagi buku resepi dia :)

Nong Andy:
Makasih.. maka berjanjilah wahai mamanya Shinta! :)

Adie Achim said...

Nong Andy: \
Kalau tidak keberatan add lah dlm facebook. Ada badge facebook saya letak di sudut bawah blog.

Klu tidak berat lah :)

Sudah baca?

Related Posts with Thumbnails